Welkom bij Bohemian-Jewelry

 

Bohemian-Jewelry voor al je sieraden in de Boho stijl. Lekker opvallende zilver of goudkleurige sieraden zoals kettingen of armbanden met rinkelende muntjes en/of belletjes. Ringen, armbanden en kettingen met opvallende stenen waaronder vooral de mooie kleur van Turquoise. Je kan alles combineren en hoe meer hoe beter! Onze sieraden zijn stuk voor stuk must haves als je je soms een dromer of een gypsy-girl voelt. Heel veel van onze sieraden zorgen voor een heerlijk zomer gevoel, maar ze zijn ook prima te combineren met de kleuren van de herfst!! Elk jaargetijden kun je je een Bohemian voelen, dus versier je handen, armen, voeten en wat je nog meer wilt met onze prachtige Bohemian sieraden.

 

  

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe mooie aparte sieraden en kopen ook geen grote partijen in. Soms kunnen we sieraden nabestellen, maar dat is niet altijd het geval. We willen de sieraden graag exclusief houden, dus als je zeker wilt zijn van een bepaald item moet je niet te lang twijfelen, want op = op!! 

 

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en nieuwe sieraden die bij ons binnen komen, Like ons dan op Facebook!!

 

 

                          

Haal de Gipsy in je naar boven en laat zien dat je een Free Spirit bent! "A Bohemian is a person, an artist or writer, who lives and acts free of regard for conventional rules and practices"! 

 

                                                                        Stay Wild, Wild Child!!

 

 

Bij ons kun je veilig online betalen via je eigen bank!

ideal-logo